Consultatie Gratuita
Consultatie Gratuita

Comunicarea este primul pas pentru o colaborare eficienta. La cabinetul nostru stomatologic beneficiati de consultatie gratuita, evaluare si plan de tratament. Va asteptam cu drag!

Albul cel mai alb
Albul cel mai alb

Un zambet de milioane poate costa atat de putin!

De ce noi?
De ce noi?

Pentru profesionalism, atentie si dedicatie.

Implantul dentar
Implantul dentar

Vino sa gasim cea mai potrivita solutie pentru “a umple” golurile din calea unui zambet larg.

Ai intrebari?
Ai intrebari?

Noi avem raspunsuri. Comenteaza articolele noastre si nu ezita sa ne intrebi ce te framanta.

Bine ati venit

Stomatologie de calitate. Un motiv in plus sa zambesti mai des

Ma numesc Laura Petrescu, am terminat Facultatea de Stomatologie din cadrul Universitatii Carol-Davila in anul 2003. De atunci lucrez ca medic stomatolog in cadrul aceluiasi cabinet si am avut posibilitatea sa imi revad multi din pacientii pe care i-am tratat inca de la debutul meu in aceasta meserie.

La terminarea facultatii ti se inmaneaza Diploma de Doctor Medic cu specializarea in Stomatologie, dar practicarea cu succes a stomatologiei necesita si rabdare, atentie la detalii, perseverenta, curaj, talent, inspiratie, adaptabilitate, cunoastere si multa multa munca si dedicatie. Stomatologia nu este o stiinta exacta, se dezvolta foarte rapid in zilele noastre si fiecare stomatolog o abordeaza in stil propriu.

Ambientul calm, prietenos, increderea reciproca medic-pacient sunt primele clauze ce trebuie indeplinite pentru evolutia favorabila a actului medical.

Fie ca ne place sau nu, trebuie sa recunoastem ca in zilele noastre oamenii ne judeca in primul rand dupa felul in care aratam. Zambetul pe care il afisezi este cartea ta de vizita! Simtim imediat o atractie fata de o persoana cu un zambet cald si presupunem, involuntar, ca acea persoana este sigura pe sine si plina de succes. Un zambet frumos si autentic este irezistibil, contagios, binedispune si nu se uita!

Frica de stomatolog este perpetuata de teama de necunoscut, experientele anterioare si relatarile unor persoane anxioase in cabinetul stomatologic. Medicul stomatolog va poate intelege frica si va poate ajuta sa va simtiti mai confortabil, va poate ajuta sa luati o decizie legata de rezolvarea problemei dentare pe care o aveti. Daca reusiti sa va gasiti un dentist cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda, sa aveti incredere in el, tratamentul va avea un succes garantat! O parte din pacienti vor sa li se explice in detaliu ce se intampla pe durata tratamentului, ceilalti nu vor sa fie “conectati” la realitatea din cabinet si prefera sa asculte muzica la casti si sa se relaxeze.

Varianta de tratament cea mai buna este cea care la prima interventie ofera rezultatul dorit si este durabila in timp!

Acum mii de ani, din dorinta de a nu isi mai lasa viata in voia sortii, oamenii au incercat sa trateze diverse boli. Au trecut Secole pentru ca omul sa ajunga la nivelul actual de civilizatie si progres. Cu toate acestea, este ironic faptul ca putini dintre noi inteleg ce inseamna sanatatea si in prezent, cu toate progresele facute de medicina, neglijam cum putem mai bine sanatatea orala (dentara).

[nggallery id=30]

Every tooth in a man’s head is more valuable than a diamond. ~Miguel de Cervantes, Don Quixote, 1605

Va multumesc pentru atentie.

Am o meserie care imi ofera O MULTIME DE SATISFACTII, dar este minunat ca ma ajuta ingerii si ma sprijina universul in ceea ce fac!

 

Oferta permanenta

consult-gratuit La cabinetul nostru stomatologic din Berceni poti beneficia de consultatie gratuita!

Contact