Consultatie Gratuita
Consultatie Gratuita

Comunicarea este primul pas pentru o colaborare eficienta. La cabinetul nostru stomatologic beneficiati de consultatie gratuita, evaluare si plan de tratament. Va asteptam cu drag!

Albul cel mai alb
Albul cel mai alb

Un zambet de milioane poate costa atat de putin!

De ce noi?
De ce noi?

Pentru profesionalism, atentie si dedicatie.

Implantul dentar
Implantul dentar

Vino sa gasim cea mai potrivita solutie pentru “a umple” golurile din calea unui zambet larg.

Ai intrebari?
Ai intrebari?

Noi avem raspunsuri. Comenteaza articolele noastre si nu ezita sa ne intrebi ce te framanta.

Acetilcolina

acetilcolinaAcetilcolina – Un neurotransmitator care transmite informatia de la terminatia nervoasa la placa motorie musculara. Botoxul inhiba sinteza de acetilcolina si blocheaza contractiile musculare.

Acetilcolina este esterul format in urma reactiei de esterificare dintre acidul acetic si colin?, structura sa de tip ester fiind confirmat? si de denumirea IUPAC:

2-acetiloxi-trimetil amoniu (clorur?). Aceticolina a fost identificat? pentru prima oar? in 1914 de c?tre Henry Hallett Dale, care ii descoper? actiunea sa asupra muschiului cardiac.Cel care ii confirm? functia de neurotransmit?tor este Otto Lewi care o denumeste vagusstoff pentru c? era eliberat? de la nivelul nervului vag. Cercet?rile efectuate, au ar?tat c? acetilcolina se leag? de receptorii colinergici de la nivelul fibrelor musculare, ceea ce detremin? deschiderea canaleleor ionice de sodiu.Ionii de sodiu intr? in celule, unde vor stimula contractia muscular?.Acetilcolina in timpul inductiei contractiei musculare , determin? in paralel reducerea contractiilor muschiului cardiac.Acest lucru este datorat diferentei de structur? a receptorilor din muschi si de la nivelul inimii.Acetilcolina are activitate si la nivelul creierului (unde are actiune excitatoare).

Oferta permanenta

consult-gratuit La cabinetul nostru stomatologic din Berceni poti beneficia de consultatie gratuita!

Contact