Consultatie Gratuita
Consultatie Gratuita

Comunicarea este primul pas pentru o colaborare eficienta. La cabinetul nostru stomatologic beneficiati de consultatie gratuita, evaluare si plan de tratament. Va asteptam cu drag!

Albul cel mai alb
Albul cel mai alb

Un zambet de milioane poate costa atat de putin!

De ce noi?
De ce noi?

Pentru profesionalism, atentie si dedicatie.

Implantul dentar
Implantul dentar

Vino sa gasim cea mai potrivita solutie pentru “a umple” golurile din calea unui zambet larg.

Ai intrebari?
Ai intrebari?

Noi avem raspunsuri. Comenteaza articolele noastre si nu ezita sa ne intrebi ce te framanta.

Bijuterii dentare

02-tooth-gems-crazy-beauty-products-lifestyleBijuteriile aplicate pe diverse parti ale corpului au devenit cu siguranta o moda. Aplicarea acestora pe diverse zone din cavitatea bucala sau pe dinti in scop decorativ intra si ea in aceasta categorie. Bijuteriile le putem intalni la oameni de toate varstele si profesiile, dar cu o frecventa mult mai mare la tineri. Cele mai intalnite motive pentru care oamenii recurg la aceasta practica sunt: motive cosmetice si estetice, motive culturale si religioase, cresterea increderii de sine si sporirea atractivitatii sexuale.

Exista o multitudine de bijuterii care pot fi aplicate pe dinti, confectionate din diverse metale nobile si pietre pretioase. Varianta cea mai ieftina sunt strasurile, imitatii de pietre pretioase de diverse culori. Marimea unei bijuterii dentare este intre 1.8-4mm. Se lipesc pe dinte cu un material special (nu se gaureste dintele in acest scop) si se pot indeparta cu usurinta fara a ramane urme. Procesul de lipire a unei bijuterii dentare (curatarea dintelui, alegerea locului de aplicare, lipirea propriu zisa) dureaza maxim 5 minute.

[fancygallery id=’bijuterii’]

Oferta permanenta

consult-gratuit La cabinetul nostru stomatologic din Berceni poti beneficia de consultatie gratuita!

Contact